Kort na mijn ontvoering werd ik gevraagd een boek te schrijven over mijn ervaringen. Het voelde goed om dit boek te schrijven, niet alleen omdat ik mijn ervaringen met anderen kon delen, maar ook om op papier te zetten wat me echt is overkomen. Het schrijven versterkte mijn gevoel dat mensen veel meer kunnen zonder dat ze het weten. Ik had nooit eerder de behoefte gehad om een boek te schrijven en nu lag het er ineens.. Inmiddels zijn er meer dan 70.000 exemplaren over de toonbank gegaan, is het boek in het Engels vertaald (Held hostage) en is dat een No 1 bestseller geworden op Amazon!
"Het is een fenomenale prestatie om dit te overleven, en het is bijna net zo’n grote verdienste om er zo’n mooi, meeslepen en ontroerend boek over te schrijven".
NRC Handelsblad
"Een intelligent geschreven, fascinerende rapportage over een verblijf in de hel."
Volkskrant
"Openhartig, meeslepend en spannend."
Algemeen Dagblad
"Boek Arjan Erkel kopen."
Ruud de Wild, Radio 538
"leest als een ware psychologische thriller."
Planet Internet
"Over Samir; Voor liefhebbers van actualiteiten een absolute aanrader. En eigenlijk ook voor alle romanliefhebbers. Het boek is prima geschreven en leest als een wild gevaarte weg."
Planet Internet
"Over Generatie YEP: Generatie YEP geeft een nieuwe kijk op de kansen die de multiculturele samenleving biedt voor de toekomst van Nederland."
Paul Witteman
Scroll naar boven