Generatie YEP introduceert de Young Ethnic Professionals. Een nieuwe hoogopgeleide multiculturele generatie die sociaal, economisch en psychologisch is geïntegreerd in Nederland en ons land kansen biedt. Een nog onderbelichte ontwikkeling die in dit boek de ruimte krijgt die het verdient.

In persoonlijke interviews vertellen de YEPPIES over het respect dat ze voor hun ouders hebben, hun groei, ambities, visie en het belang van eigen inzet, rolmodellen en identiteit. Interviews met topmensen uit de zakelijke wereld, het onderwijs en de overheid ondersteunen de door de YEPPIES geschetste ontwikkelingen.

YEPPIES, nu nog vaak over het hoofd gezien, vormen een doelgroep die steeds groter en welvarender wordt. Dat maakt dat zij commercieel en maatschappelijk zijn uitgegroeid tot een doelgroep om serieus rekening mee te houden en op in te spelen.

Generatie YEP geeft een frisse kijk op de kansen die de multiculturele samenleving kan bieden voor de toekomst van Nederland. Het boek is een must voor beleidsbepalers, marketeers, recruiters, journalisten en politici, die de kansen willen benutten die deze nieuwe generatie de samenleving biedt.

Met voorwoord van Ruud Lubbers.

Lubbers Schnabel Sezgin Arjan (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quotes:

Een prachtige collage van interviews.” Ruud Lubbers

Een boeiend boek.” Paul Witteman

©2023 Arjan Erkel all rights reserved | Design by Plush Global Media

Log in with your credentials

Forgot your details?