Al jaren delen mensen op een of andere manier graag een moment uit hun leven waarin zij zelf ook letterlijk of figuurlijk vastzitten of -zaten. Dit gebeurt veel direct na een lezing, maar ook krijg ik geregeld mails waarin mensen mij persoonlijke gebeurtenissen toe vertrouwen. Blijkbaar is de stap om naar mij toe te komen klein. Sinds 2014 wandel ik met mensen die graag eens een keer met mij van gedachten willen wisselen over hun uitdagingen of juist over dat wat hun dwarszit of vastzet. Natuurlijk met als doel een volgende stap om in beweging te komen of een beslissing te nemen. Wandelcoaching wil ik het niet noemen, het zijn gewoon wandelgesprekken.

Een mooie, stille plek in de natuur, een  nieuwsgierig en onbevangen gesprek afgerond met een drankje of een lunch levert de nodige inspiratie en motivatie op om na de wandeling daadwerkelijk mentaal in beweging te komen.

Mijn aanpak is tot nu toe zeer doeltreffend. Ik volg juist geen enkel format, of enkele coachingsrichtlijn. Elk gesprek verloopt anders. Als het gesprek niet werkt, stopt de wandeling meteen. Ik heb geen enkele financiele drijfveer om het aantal coachsessie op te drijven. Juist door in gesprek te gaan zal ik niet doorzagen en blijft de atmosfeer goed, maar raken we samen toch de juiste snaar om tot de essentie te komen. Deze down to earth benadering levert inzichten die je zelf uiteindelijk opschrijft op een bierviltje en thuis kan gaan uitwerken. De eerste aanzet help ik je bij daarna laat ik je weer los. Mocht je na verloop van tijd nog eens willen wandelen dan ben je van harte welkom.

Alles wat tijdens een wandeling besproken wordt, behandel ik vertrouwelijk.

 

 

©2023 Arjan Erkel all rights reserved | Design by Plush Global Media

Log in with your credentials

Forgot your details?