OVER ARJAN

Graag beziel ik mensen met mijn verhaal om in beweging te komen naar meer vrijheid en groei. Vrijheid van denken en
doen als basis voor lef, vertrouwen en creativiteit om dat te doen wat er voor jou het meeste toe doet. Mijn verhaal is een metafoor van wel of niet de
vrijheid en mogelijkheden opzoeken voor jouw eigen groei.
Ik hou je een spiegel voor: Wat wil jij verbeteren of veranderen? Wat houdt jou tegen en wat heb je nodig om in beweging te komen om klaar te zijn voor de nieuwe realiteit?

SPREKER

Arjan wordt al 15 jaar nationaal en internationaal geboekt als spreker door zowel multinationals als kleine bedrijven, politie, leger en andere organisaties. Tijdens seminars, teambuilding of workshops vertelt hij over het nemen van je eigen verantwoordelijkheid, maar ook hoe je die bij een ander kunt activeren zodat die volledige zijn talenten kan benutten.

Immers de vrijheid van creativiteit en het lef en vertrouwen om dingen los te laten, of op te pakken en te starten is zowel persoonlijk als zakelijk de opening tot het creëren van nieuwe mogelijkheden

LEES MEER

FREEDOM FIGHTER

Toen ik in 2007 hoorde van de problematiek rondom kinderprostitutie raakte me dit diep. De ellende en wanhoop voor de jonge meisjes, het onrecht en de onzekerheid bij de familie herkende ik deels ook vanuit mijn eigen ervaring.

Het werd een van mijn missies om mee te strijden voor hun vrijheid, hun hereniging met hun familie en het creeren van een tweede kans voor deze slachtoffers van mensenhandel en seksuele uitbuiting.

LEES MEER

MEDIA

Maandenlang was het verhaal van mijn ontvoering overal in  het nieuws. Eerst vlak na en tijdens de ontvoering, daarna over mijn vrijlating en terugkomst. Na mijn vrijlating heb ik honderden interviews gegeven. Andere nieuwsitems gingen over  mijn boeken en het opstarten en werk van mijn stichting Free a Girl. Gelukkig heb ik een goede band met de media en berichtten zij ook over mijn public speaking, theatershows, optredens op festivals, mijn werk als presentator van het tv-programma Vreemde Tralies en opening van ons guesthouse in Rotterdam.

LEES MEER

AUTEUR

Kort na mijn ontvoering werd mij gevraagd om een ​​boek te schrijven over mijn ervaringen. Het voelde goed om dit boek te schrijven, niet alleen omdat ik mijn ervaringen met anderen kon delen, maar ook om op papier te zetten wat me echt is overkomen.

Het gaf me ook een sluiting. Toen het boek klaar was, wist ik dat ik door kon naar betere dingen.

Het boek is nu verkocht aan meer dan 70.000 mensen.

LEES MEER

©2020 Arjan Erkel all rights reserved | Design by Plush Global Media

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?