De gevolgen van het coronavirus blijven nog lang voelbaar. De vraag is hoe ga je met tegenslag om? Ook dat is een keuze die jezelf kunt nemen. Maar misschien kan je wat hulp gebruiken.

Op zoek naar inspiratie voor uzelf of uw medewerkers in deze uitdagende tijden?? Op zoek naar tools om veerkracht en leiderschap te versterken?
Hoe krijg je de mensen mee naar de nieuwe werkelijkheid?
Hoe help je jezelf en anderen de regie te terug te pakken?

Wilt u ook nu waarde blijven toevoegen aan uw medewerkers als bedrijf of organisatie, dan is dit webinar het ideale cadeau.

In het toegankelijke en openhartige  webinar  “Groei door de Crisis!”  geeft Arjan Erkel een korte persoonlijke samenvatting van zijn persoonlijke gebeurtenis die zijn leven op zijn kop zette en van de tijd erna hoe hij er weer boven op kwam. Daarna gaat hij het gesprek aan met de deelnemers.

Arjan weet maar al te goed hoe het is om in een situatie te zitten waarin alles ineens alles anders wordt. Bijna 2 jaar werd hij gegijzeld door gemaskerde rebellen in Dagestan, Russia. Het was een nachtmerrie die hij niet dacht te overleven, maar eenmaal in deze situatie leerde hij met de nieuwe situatie omgaan. Zijn unieke verhaal over overleven, zijn zoektocht naar vrijheid en zijn krachtige herstel is nog steeds inspirerend. Door middel van lezingen, workshops en coaching heeft Arjan de afgelopen 15 jaar al tienduizenden mensen geïnspireerd met zijn boodschap over vrijheid, veerkracht en zelf de regie nemen.

Daarnaast is Arjan oprichter van Free a Girl. Een stichting die zich inzet om minderjarige meisjes te bevrijden uit gedwongen prostitutie. Sinds 2008 heeft Free a Girl wereldwijd al meer dan 4750 meisjes bevrijdt.

Arjan is een schoolvoorbeeld van Post Traumatische Groei.

Al puttend uit zijn eigen ervaringen zal hij ingaan op wat er met de deelnemers speelt en staat hij vanuit eigen ervaring stil bij veerkracht, weerbaarheid en diverse andere thema’s die voor iedereen kunnen bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

De geleerde lessen geven je handvatten die je ook in deze periode goed kan gebruiken

Arjan moest meteen op zoek naar een modus om zichzelf rustig te houden, zijn gedachten te buigen en het beste uit de situatie te halen waarin hij zich bevond. Hoe hield hij zijn spirit hoog terwijl hij het gevoel hadden niet meer door te kunnen?

Maak gebruik van zijn kennis en voorbeelden tijdens deze uitdagende tijden. Arjan geeft de deelnemers veel tools om deze tijd succesvol door te komen en zich voor te bereiden op betere tijden.

Wat krijg je?

  • Bewezen tips over aanpassing aan een nieuwe realiteit.
  • Inspiratie en perspectief (er is ook gelach) als gevolg van een eerlijk en open webinar.
  • De kracht van kwetsbaarheid, relativering en veerkracht.
  • Praktische handvatten en tips om jezelf te blijven verbeteren.

Hi Arjan, Ik heb echt heel positieve reacties gekregen! Echt heel indrukwekkend, interessant en relevant verhaal! Vond het een heel geslaagde webinar!

Hans Peters, CCO, ENECO

Hoe vergroot je je vrijheid binnen opgelegde kaders? Arjan Erkel heeft als geen ander ervaring hiermee: hij is 20 maanden gegijzeld geweest in Dagestan. Vandaag ontvingen onze collega’s van hem een inspirerend webinar in relativeren, ruimte zoeken en je eigenwaarde behouden. Een echte aanrader!

SBI Capital Allies.

“Een heftig en mooi verhaal waarbij de huidige gebeurtenissen in een ander perspectief werden gezet en handvatten werden geboden om deze periode door te komen. Dank Arjan voor je openhartigheid en tips!”

Judith van der Valk, port of Rotterdam.

©2023 Arjan Erkel all rights reserved | Design by Plush Global Media

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?