René Notten Van Lanschot Bank

“Hallo Arjan, bedankt voor de zeer inspirerende workshop op de Professional Development dag te Rotterdam! Leuke tweet hierover!”

Boudewijn Siemons - Managing Director Vopak Oil B.V.

Beste Arjan, dank voor je inzet tijdens onze workshop. Je wist jou gijzelings-ervaringen op een indringende wijze om te zetten in lessen voor ons als individu en als teamlid. Dit heeft zeker bijgedragen tot een groei in onze groepscohesie en persoonlijk leiderschap

Rudi Houthuijs Shell

Bizar goede feedback, zowel het plezier als de leermomenten. Ook de koppeling van het verhaal naar de actie was top. Learnings vandaag al in diverse teammeetings gebruikt: ‘Wat zou Arjan gedaan hebben?” Erg bedankt.

Margot Venhuizen WeShareTalent

Een blik op positief kijken. Voor de een lukt dit vanzelf, de ander komt van verder. Arjan Erkel liet tijdens zijn intieme tafel sessie zien hoe het hem is gelukt om positief te blijven in de meest ogenschijnlijk uitzichtloze situaties. Met zijn verhaal en scherpe vragen aan het publiek, inspireert hij je om op je eigen manier een weg te vinden naar een positieve basishouding. Wat ik meeneem is dat ik meer lef ga tonen om ideeën uit te voeren zonder angst hoe dat idee uitpakt!

Bezoeker theatershow Debby H.

“Ik heb genoten van je verhaal. Ik werd echt meegesleept en had af en toe het idee dat ik echt kon voelen waar jij je op bepaalde momenten bevond. Alsof ik een boek las. Echt goed gedaan. Je kan fantastisch verhalend vertellen.”

Bezoeker theatershow

‘Arjan is geen acteur en geen zanger, maar dat is nu net de kracht: het publiek beseft dat het niet kijkt naar iemand die het speelt, maar naar iemand die het écht heeft meegemaakt en ondergaan. De ontvoering, de angst, het verdriet, maar ook de nodige humor en de muziek die hem door die twintig maanden heen sleepten. Het decor en de projecties maken het plaatje af. Met als toegevoegde waarde het gitaarspel van de sympathieke Jan Wilm Tolkamp. De laatste gitarist van de band Normaal. En na de voorstelling komt dan ook het besef bij de mensen; wat een groot goed, je vrijheid van denken en doen! Een aanrader om te bezoeken.’

Bezoeker theatershow Hanny van de W.

“Bedankt voor een mooie voorstelling. Wat een mooie combi met de gitarist en ook mooi hoe je verhaal voor theater is bewerkt. Dat is bijzonder knap gedaan.”

B.M. DLA Piper Amsterdam

Dit zal zeker niet de eerste of laatste keer zijn dat u dit gehoord heeft - maar ik hoorde u spreken op het Congres van Stichting Justitia en het heeft een enorme indruk achtergelaten. Ik ben stil van uw optimisme, zelfreflectie, kracht, weerbaarheid en bovenal humor. Dank voor de enorm inspirerende middag, het gaat me voor altijd bijblijven.

Anoniem Student

Hallo Arjan, ik ben een student van het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Gisterochtend, toen u die spreking deed, heeft u mij tot denken laten doen. Van jong af aan wou ik al voor m'n land dienen. (als militair bijvoorbeeld) maar door u weet ik echt waar ik voor wil gaan. Ik ben namelijk van plan om als agent te gaan werken. En ik wou u hiervoor bedanken.

M.T. Facebook

Ik heb in de eerste week van deze Corona crisis naar jouw boek geluisterd. Heel veel respect en mooi beschreven hoe je met die situatie om bent gegaan. Zeker toepasbaar nu, al is het niet te vergelijken. Wij mogen over heel veel dingen nog zelf beslissen. Ik zit sinds 16 maart thuis zonder inkomen, maar ik kijk vooral naar wat ik allemaal WEL kan en mag doen. En dat is heel veel!!

Scroll naar boven